Γιατί το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο νίκη αλλά και των ενστάσεων…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η διοίκηση της Παναχαϊκής “προμοτάρει” τους τελευταίους εντός έδρας αγώνες της λέγοντας πως “το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο νίκη” αλλά βρήκε την ευκαιρία να κάνει την ένσταση εις βάρος της Δόξας Δράμας.

Είναι τουλάχιστον υποκριτικό να προσπαθείς να δείξεις ότι είσαι κάτι το διαφορετικό στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την ίδια ώρα να κάνεις αντίθετες πράξεις. Και επειδή στο Gentikoule δεν τα βλέπουμε όλα με παρωπίδες, αναφερθήκαμε με εγκωμιαστικά σχόλια για την φιλοξενία της Παναχαϊκής προς τον ΟΦΗ και τον κόσμο του – που όντως ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό και υψηλού επιπέδου.

Όμως είναι υποκρισία για την διοίκηση των Πατρινών να βγάζουν ένα διαφορετικό πρόσωπο και την ίδια ώρα να υποβάλλουν ένσταση εις βάρος της Δόξας Δράμας για το λάθος που έγινε στο παιχνίδι με τον Άρη. Προφανώς επειδή φοβούνται ότι η Δόξα μπορεί να τους φτάσει στην 3η θέση, είπαν να δέσουν και τον γάιδαρο τους.

Όταν θες να προβάλεις κάτι το διαφορετικό και το όμορφο τότε πρέπει να το κάνεις και με τις ανάλογες πράξεις. Γιατί στην θεωρία πολλοί το έχουν επιχειρήσει αλλά στην πράξη δεν το πέτυχε κανένας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook