Γιάννη μου ξέρεις τι σημαίνει “κωλοτούμπα”;

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει βγει στην… “ζητιανιά” ψάχνοντας συμμάχους και δείχνει ότι λέξεις όπως ήθος και αξιοπρέπεια, για τέτοιους ανθρώπους είναι άγνωστες.

Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού επανεμφανίστηκε στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο ψάχνοντας να βρει “συμμάχους” προκειμένου να αλλάξει ο κανονισμός αδειοδοτήσεων και να γλυτώσει η ομάδα του ενώ πέρυσι, τον ίδιο καιρό, είχε καταδικάσει τον Ηρακλή.

Επειδή όμως στην Κρήτη δεν ξεχνάμε εύκολα και αυτό είναι ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των Κρητικών, όσα χρόνια και αν περάσουν δεν πρόκειται να ξεχάσει κανένας μας όσα έκανε ο Γιάννης ο Αλαφούζος. Όταν έστηνε “στημένες” τηλεοπτικές δίκες δίνοντας non paper σε δημοσιογράφους που τότε τον έγλυφαν και τώρα τον βρίζουν, μόνο και μόνο για να σπρώξει τον ΟΦΗ στον αφανισμό. Το κυνήγι ήταν ανελέητο, οι καυγάδες με τους ανθρώπους του ΟΦΗ ήταν συνεχείς όμως ο Αλαφούζος είχε από πίσω του έναν ολόκληρο δημοσιογραφικό στρατό και ένιωθε άτρωτος.

Τρία χρόνια μετά ο δικός του Παναθηναϊκός παρακαλάει Λεβαδειακούς και Λαμίες για να μην πέσει ενώ κανονικά πρέπει να υποβιβαστεί για τα δεκάδες εκ. ευρώ που χρωστάει. Τότε του έφταιγαν τα χρέη του ΟΦΗ και είχε κηρύξει τον… “ανένδοτο αγώνα” εις βάρος του μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει την ματαιοδοξία του και το κυνήγι μαγισσών στο οποίο αρέσκεται κατά καιρούς. Η κωλοτούμπα είναι μεγαλειώδης και να είναι σίγουρος πως στο Ηράκλειο δεν ξεχνούν και θα έρθει η ώρα που τα ανεξόφλητα γραμμάτια θα εξοφληθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook