Γιατί το παιχνίδι με τον Εργοτέλη είναι κομβικό

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το πρόγραμμα τα… έφερε έτσι που για δεύτερο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο έρχονται ματς – φωτιά και για τους τρεις πρώτους με τον ΟΦΗ να μπορεί να αναδειχθεί σε μεγάλο κερδισμένο της αγωνιστικής.

Όπως είχαμε προβλέψει πριν από μερικές εβδομάδες, η αύξηση της διαφοράς θα αυξανόταν ακόμα περισσότερο εφόσον ο ΟΦΗ κατάφερνε να κάνει την δουλειά του. Ο ΟΦΗ λοιπόν έχει κάνει το απόλυτο στον δεύτερο γύρο και με βάση το πρόγραμμα που είχε, σαφώς ήταν πιο βατό από ότι εκείνο των Άρη και Παναχαϊκή. Έτσι ήταν απολύτως φυσιολογικό να έρθει και η βαθμολογική ανατροπή με τον ΟΦΗ να πηγαίνει πρώτος και παράλληλα να αποκτήσει ένα “μαξιλαράκι” ασφαλείας επτά βαθμών από την τρίτη Παναχαϊκή.

Πλέον η αγωνιστική που έρχεται, θεωρείται και κομβική και εκείνη. Ο ΟΦΗ είναι ο μοναδικός από τους τρεις πρώτους που αγωνίζεται εντός έδρας και θεωρητικά έχει πιο βατό αντίπαλο από ότι ο Άρης κόντρα στον ΑΟΧ/Κισσαμικό και η Παναχαϊκή στην Δράμα απέναντι στην Δόξα.

Το παιχνίδι με τον Εργοτέλη είναι κομβικής σημασίας για όλα τα παραπάνω και σίγουρα αυτό αποτελεί και ένα έξτρα κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ που γνωρίζουν ότι μετά το τέλος της 23ης αγωνιστικής μπορεί να είναι είτε μόνοι πρώτοι στην κορυφή, είτε το +7 από την Παναχαϊκή να έχει αυξηθεί ακόμα περισσότερο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook