Όσο είναι συγκεντρωμένος…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι του “Ελ Πάσο” όπου η προσοχή του είναι στραμμένη αποκλειστικά και μόνο στο δικό του παιχνίδι.

Είναι θέμα συζήτησης στον ΟΦΗ το παιχνίδι με την Καλλιθέα. Το συζητούν και μεταξύ τους οι παίκτες πως το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η δική τους αναμέτρηση και όχι των Πατρών. Άλλωστε, κανένας εντός της ομάδας δεν βλέπει το ημερολόγιο και το τι θα γίνει την Κυριακή. Όλοι είναι επικεντρωμένοι στο Σάββατο όπου πρέπει ο ΟΦΗ να κάνει την δική του δουλειά. Ασφαλώς και αν κερδίσει, θα προσθέσει μεγαλύτερο άγχος σε Παναχαϊκή και Άρη όμως αυτό που λέγεται στους κόλπους της ομάδας είναι μόνο το πως θα επιστρέψει με το διπλό στην Κρήτη.

Μπορεί μεταξύ των δύο ομάδων (ΟΦΗ – Καλλιθέας) να υπάρχει μεγάλη διαφορά ωστόσο στον ΟΦΗ έχει γίνει μάθημα το πάθημα της Λάρισας και κανένας δεν θέλει υπάρξει επανάληψη. Συν τοις άλλοις, ένα άλλο στοιχείο που μνημονεύουν στην ομάδα είναι και ο καλός αγωνιστικός χώρος. Είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτήν την στιγμή γιατί ο ΟΦΗ είναι ομάδα που της αρέσει (και την ευνοεί) να παίζει σε καλό αγωνιστικό χώρο – όπως συνέβη και στην Σπάρτη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook