Με νίκη θα είναι κερδισμένος χωρίς να βάλει το… χεράκι του

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η 22η αγωνιστική που ακολουθεί το Σαββατοκύριακο μπορεί να φέρει μεγάλες αλλαγές στην βαθμολογία και ο ΟΦΗ να είναι ο μεγαλύτερος ωφελημένος.

Μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα και κυρίως τη νίκη της Παναχαϊκής μέσα στα Περιβόλια, αλλαγές δεν προέκυψαν. Ο ΟΦΗ είναι στο -2 από την πρώτη θέση και στο +5 από την τρίτη. Επί της ουσίας ο ΟΦΗ είναι εκείνος που συνεχίζει να κρατάει στα χέρια του την δική του τύχη. Η αγωνιστική που ακολουθεί είναι μια από εκείνες που μπορεί να χαρακτηριστεί και “κλειδί” για τον στόχο της ανόδου.

Και ο λόγος είναι απλός και προφανής: Το μεσημέρι του Σαββάτου που ο ΟΦΗ θα παίζει στην Καλλιθέα – εφόσον καταφέρει να πάρει τη νίκη μέσα στο “Ελ Πάσο” τότε αυτομάτως και θα δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερη πίεση στους Άρη και Παναχαϊκή που παίζουν μεταξύ τους το μεσημέρι της Κυριακής. Πολύ περισσότερο με ένα πιθανό τρίποντο που, χωρίς να βάλει το χεράκι του, θα είναι αυτομάτως κερδισμένος. Γιατί εάν ο Άρης καταφέρει να φύγει αλώβητος από την Πάτρα τότε θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο η διαφορά από την τρίτη Παναχαϊκή και ενώ στην συνέχεια ο ίδιος θα παίξει εντός έδρας με τον Εργοτέλη ενώ οι Πατρινοί θα πάνε στην Δράμα για να αντιμετωπίσουν την Δόξα.

Κατά συνέπεια με δικό του τρίποντο στην Καλλιθέα, θα είναι ο μεγάλος κερδισμένος της αγωνιστικής. Εάν ο Άρης δεν χάσει, ένα παραπάνω. Αλλά ακόμα και αν ο Άρης ηττηθεί από την Παναχαϊκή τότε θα έχει ανέβει πρώτος και εκτός από την διαφορά των πέντε βαθμών που πρόκειται να παραμείνει, ο ίδιος θα έχει σκαρφαλώσει στην κορυφή και αυτό γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι στον ψυχολογικό τομέα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook