Βέροια, Άρης, Καρυπίδης…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το σκληρό έως αντιαθλητικό παιχνίδι των παικτών της Βέροιας κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου είχε και την ανάλογη – αλλά όχι απαρατήρητη – αντίδραση των οπαδών του ΟΦΗ.

Εν αντιθέσει με όσα συνέβησαν πριν από τρεις εβδομάδες και στο παιχνίδι της Βέροιας με τον Άρη όπου ορισμένοι παίκτες της ομάδας της Ημαθίας προσπαθούσαν αλλά έπρεπε να πάει στο 90′ και από ένα λάθος του Δαμιανάκη, για να έρθει η ήττα. Όλοι θυμόμαστε τον αγώνα – παρωδία της Βέροιας και όλοι είδαμε το πως ήρθαν οι παίκτες της στο Ηράκλειο. Στο πρώτο 45λεπτο οι παίκτες της Βέροιας χτυπούσαν ασταμάτητα τους παίκτες του ΟΦΗ, σκληρά μαρκαρίσματα – ειδικά σε δύο περιπτώσεις πάνω στον Μάνο παραλίγο να τον σακατέψουν.

Έτσι ήρθε και η αντίδραση από τους οπαδούς του ΟΦΗ που φώναξαν “έξω οι τσάτσοι του Καρυπίδη” απευθυνόμενοι προς τους παίκτες της Βέροιας λόγω και του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του χθες και του σήμερα. Ως γνωστόν, ο κύριος Καρυπίδης ήταν μεγαλομέτοχος της Βέροιας απ’ όπου αποχώρησε για τον Άρη του οποίου είναι πλέον ιδιοκτήτης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook