Video / “Θύρα του 4 ΟΦΗ ο παλμός”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μια πρόταση και έξι λέξεις. Λίγες και καλές. Που αποτυπώνουν σε φωνή και μέγεθος την μεγάλη συσπείρωση που υπάρχει ανάμεσα στις τάξεις του κόσμου του ΟΦΗ για ακόμα ένα ασπρόμαυρο πάρτι.

Το έχουμε αναφέρει και άλλες φορές στο παρελθόν. Ο κόσμος του ΟΦΗ έχει επιστρέψει για τα καλά στο γήπεδο και αποτελεί έναν μεγάλο οδηγό για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Η σημερινή τρομερή παρουσία του όπου περισσότεροι από 5.500 φίλαθλοι του βρέθηκαν στις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ” δείχνουν την μεγάλη δίψα που επικρατεί για να επιστρέψει ο σύλλογος στον φυσικό του χώρο.

Το πανό που αναρτήθηκε για πρώτη φορά τα λέει όλα: “Θύρα 4 του ΟΦΗ ο παλμός”. Και ο κόσμος είναι δίπλα στον ΟΦΗ και με τον καλύτερο τρόπο με φωνή, όρεξη και μεγάλη συσπείρωση δείχνουν τον δρόμο για την συνέχεια. Το μικρό πάρτι που στήθηκε μετά το τέλος του αγώνα με τα καπνογόνα δείχνουν και κάτι άλλο. Ότι ο κόσμος του ΟΦΗ ξέρει να προστατεύσει την ομάδα παρουσιάζοντας ένα πολύ σωστό πρόσωπο. Ούτε καπνογόνα, ούτε κροτίδες, ούτε αφορμές σε διάφορους καμμένους που περιμένουν στην γωνία τον κόσμο και την ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook