Video / Ω, τι κόσμος μπαμπά (νο2)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η συσπείρωση που υπάρχει αυτήν την περίοδο ανάμεσα στην ομάδα και τον κόσμο της είναι κάτι το μοναδικό και ακόμα μια φορά το “Γεντί Κουλέ” έγινε καμίνι έχοντας περισσότερο κόσμο και από το ματς της Τετάρτης.

Η νίκη επί της Δόξας Δράμας έφερε ακόμα περισσότερο κόσμο στο γήπεδο που φροντίζει να λέει το δικό του ευχαριστώ στην ομάδα για τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Και ο κόσμος από την πλευρά του δίνει τον δικό του εαυτό με περισσότερους από 6.000 φιλάθλους να δίνουν το παρόν στις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ”. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που η ομάδα χρειάστηκε την φωνή και την στήριξη του κόσμου, το “πέταλο” πήρε φωτιά σπρώχνοντας τους παίκτες προς την μεγάλη ανατροπή.

Και το πάρτι δεν τελείωσε στο 90′ αλλά συνεχίστηκε και μετά όταν η Θύρα 4 πήρε ξανά χρώμα με καπνογόνα αφού τότε δεν υπήρχε κίνδυνος επιβολής τιμωρίας. Αυτό που πρέπει να αναφέρουμε και έχει μεγάλη σημασία είναι το γεγονός ότι παρότι ο ΟΦΗ έδωσε δύο πολύ δύσκολα, από κάθε άποψη, παιχνίδια ο κόσμος όχι μόνο ήταν τρομερός δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα αλλά έδωσε και μαθήματα εξέδρας με την συμπεριφορά του καθ’ όλη την διάρκεια τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook