Οι α-μέτοχοι και η ΠΑΕ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Λίγες ημέρες πριν την κρίσιμη Γ.Σ. της ΠΑΕ που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα, καλό είναι να ξεδιαλύνουμε λίγο τα πράγματα.

Πέντε ημέρες πριν την Γενική Συνέλευση της Δευτέρας, το Gentikoule αναλύει τα δεδομένα που επικρατούν και τα οποία είναι πολύ σημαντικά.

Ξεκινάμε καταρχήν από το Δ.Σ. της ΠΑΕ που αυτήν την περίοδο τρέχει όλα τα θέματα του ΟΦΗ και τα μέλη του είναι σε καθημερινές επαφές με το Νίκο Παπαδόπουλο κάνοντας πράξη τις εισηγήσεις του. Όπως οι εργασίες που γίνονται καθημερινά στο “Βαρδινογιάννειο”.

Όμως, από εκεί και πέρα, εκείνοι στους οποίους έχει πέσει το οικονομικό βάρος και οι οποίοι… μάλλον βαρέθηκαν να ασχολούνται με τον ΟΦΗ, νομίζοντας ότι είναι ένα παιχνίδι που χάλασε και το πεοτύν στα σκουπίδια, πρέπει να πάρουν θέση βάζοντας χρήματα στην ομάδα. Κανένας δεν έχει δικαίωμα να απαιτήσει από τους μετόχους να χρηματοδοτήσουν τον ΟΦΗ – από την στιγμή μάλιστα που οι ίδιοι δεν θέλουν να ασχοληθούν με τον σύλλογο.

Εκείνοι όμως που έχουν την μεγαλύτερη ευθύνη είναι οι μέτοχοι που κρύβονται από τα τηλέφωνα και τις εκκλήσεις των μελών του Δ.Σ. ενώ παράλληλα παραμένουν στον ΟΦΗ αντί να πάρουν το καπελάκι τους να φύγουν.

Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι κάποιοι (α)μέτοχοι δεν πρόκειται να πάνε καν στην Γ.Σ. της Δευτέρας δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την πλήρη απαξίωση τους προς τον ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook