Πόσο λιγόψυχος…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τεχνικός της Λαμίας είχε δείξει από την αρχή του αγώνα του Σαββάτου, ότι περίμενε φιέστα μόνο που δεν περίμενε τον ΟΦΗ και τον Μιλοσάβλιεβ.

Ο Μπάμπης Τεννές έδειξε και στο παιχνίδι του Σαββάτου πως το ηθικό του παράστημα είναι πολύ μικρότερο από το ύψος του. Γιατί άνθρωποι του ποδοσφαίρου, όπως εκείνος, πρέπει να δίνουν το καλό παράδειγμα σε όλους. Και τι εννοούμε; Πως μετά από κάθε παιχνίδι που είναι τηλεοπτικό, οι προπονητές των δύο ομάδων κάνουν δηλώσεις στην δημόσια τηλεόραση. Όταν η Λαμία κέρδισε τον ΟΦΗ στο “Γεντί Κουλέ”, ο Τεννές έμεινε πρόθυμα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και μίλησε για τη νίκη της ομάδας του. Όπως το ίδιο έκανε τότε και ο Νίκος Νιόπλιας, παρότι η ομάδα του είχε δεχτεί μια σκληρή ήττα.

Προχθες όμως, ο Μπάμπης Τεννές (περιμένοντας την… φιέστα) – πληροφορίες λένε ότι ακόμα την περιμένει – έφυγε αμέσως για τα αποδυτήρια του γηπέδου μην κάνοντας δηλώσεις στην δημόσια τηλεόραση με αποτέλεσμα να μιλήσει ο Βάντερσον. Κίνηση που αν μη τι άλλο, δείχνει μια λιγοψυχία από την πλευρά του τεχνικού της Λαμίας που γνωρίζει ότι τα δύσκολα δεν έχουν περάσει ακόμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook