Εδώ το πιστεύουν στα Τρίκαλα, γιατί όχι και εκείνοι;

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο στόπερ των Τρικάλων Άγγελος Βέρτζος με συνέντευξη του σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης τόνισε ότι στην θεσσαλική ΠΑΕ πιστεύουν ακόμα στην άνοδο, γιατί να μην το πιστεύουν ακόμα στον ΟΦΗ;

Tα Τρίκαλα έχουν δύο βαθμούς λιγότερους από τον ΟΦΗ και όμως πιστεύουν ακόμα στο όνειρο για την άνοδο. Και γιατί να μην το πιστέψουν δηλαδή από την στιγμή που προέρχονται από έξι συνεχόμενες νίκες. Την ίδια ώρα στον ΟΦΗ, μετά και την ήττα του προηγούμενου Σαββάτου έχουν σταματήσει οι δηλώσεις και τα λόγια για την επίτευξη του στόχου. Έλλειψη αυτοπεποίθησης ή απλά χαμηλοί τόνοι; Αυτό θα φανεί μέσα στο γήπεδο και από την εικόνα που είναι διατεθειμένοι να βγάλουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Γιατί με εμφανίσεις όπως εκείνη κόντρα στα Τρίκαλα, είναι δεδομένο ότι ο ΟΦΗ δεν μπορεί να ελπίζει σε τίποτα.

Το ερώτημα που τίθεται είναι το αν οι παίκτες του ΟΦΗ πιστεύουν ακόμα ότι μπορούν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Γιατί το να βρεθούν σε μία κακή ημέρα, είναι κάτι απολύτως δικαιολογημένο αλλά αυτό που δεν δικαιολογείται με τίποτα είναι η εικόνα που παρουσίασαν στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Καλλιθέα. Και όταν φοράς την φανέλα του ΟΦΗ είναι απαγορευτικό να παρουσιάζεις μια εικόνα όπως αυτή των πρώτων 45 λεπτών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook