Η ειδική αφιέρωση του Χαντί

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Λίγα λεπτά μετά το καταπληκτικό γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ξάνθη, ο μέσος του ΟΦΗ έδειξε προς τον πάγκο αφιερώνοντας το.

Ο Άγγελος Χαντί επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις πετυχαίνοντας ένα εξαιρετικό γκολ ανοίγοντας τον δρόμο για τη νίκη του ΟΦΗ και η αλήθεια είναι ότι ο ίδιος είχε ανάγκη αυτό το τέρμα. Γνωρίζοντας και ο ίδιος το τι μπορεί να δώσει στην ομάδα (οι ικανότητες του δεν αμφισβητούνται) που έχει αδικήσει τον εαυτό της με τις προηγούμενες εμφανίσεις, Λίγα δευτερόλεπτα μετά το γκολ που πέτυχε, ο Χαντί έτρεξε αμέσως προς τον πάγκο αφιερώνοντας το γκολ κάνοντας την χαρακτηριστική κίνηση με το δάχτυλο. Ωστόσο, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η αφιέρωση του Χαντί δεν αφορούσε ένα συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή άλλα όλη την ομάδα και το τεχνικό τιμ.

Η έλευση του Παπαδόπουλου έχει αλλάξει την ψυχολογία εντός της ομάδας και όλοι στέκονται στα λόγια του “Παπ” για “πίστη στην ομάδα”. Ο Χαντί αφιέρωσε το γκολ σε όλο τον πάγκο δείχνοντας με αυτήν την κίνηση την πίστη του στις δυνατότητες του ΟΦΗ και για αυτόν τον λόγο πήγε αμέσως προς τα εκεί όπου όλοι μαζί έγιναν ένα κουβάρι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook