Δεν “αγγίζει” τον Ηρακλή ο Παπαδόπουλος

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παρότι δημοσιεύματα από την Αθήνα έχουν κάνει την εμφάνιση τους για ενδιαφέρον της ομάδας για παίκτες του Ηρακλή, ο τεχνικός του ΟΦΗ δεν πρόκειται να κινηθεί για όσους βρίσκονται στο ρόστερ του “Γηραίου”.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος βρέθηκε στον πάγκο του Ηρακλή για 2,5 ολόκληρα χρόνια με αποτέλεσμα να “δεθεί” πάρα πολύ με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ακόμα και η αποχώρηση του ήταν τέτοια που είχε ως αποτέλεσμα να τον αποθεώσει ο κόσμος του Ηρακλή καθώς με αυτήν την πράξη θέλησε να ευαισθητοποιήσει ακόμα περισσότερο κόσμο για την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ο Νίκος Παπαδόπουλος λέει στο περιβάλλον του ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί ο ΟΦΗ με παίκτες του Ηρακλή σεβόμενος την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στους Θεσσαλονικείς και η οποία έγινε ακόμα δυσκολότερη μετά την χθεσινή αφαίρεση βαθμών. Σκεπτόμενος ηθικά θεωρεί – και όχι άδικα – πως δεν είναι σωστό να εκμεταλλευτεί την δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στον Ηρακλή και το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες μπορούν να φύγουν ως ελεύθεροι λόγω των οφειλών που υπάρχουν προς το πρόσωπο του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook