Ρε παιδιά με την τηλεόραση τι έγινε;

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τα ηνία της Football League έχουν αλλάξει χέρια εδώ και κανένα 10ημερο όμως συμφωνία με κανάλι δεν είδαμε και έμεινε η απορία για το τι θα γίνει στο μέλλον.

Πριν από δέκα ημέρες οι παράγοντες των περισσότερων ομάδων της Football League… ορκίζονταν ότι εάν δεν υπήρχε συμφωνία για την τηλεοπτική στέγη του πρωταθλήματος, αυτό δεν θα ξεκινούσε ποτέ! Όμως και σέντρα είδαμε και πάμε ολοταχώς για την δεύτερη αγωνιστική.

Αυτό που δεν έχουμε δει μέχρι τώρα είναι η συμφωνία με κάποιο τηλεοπτικό κανάλι (όπως υπόσχονταν οι μεγάλοι παράγοντες της Λίγκας) με αποτέλεσμα να επικρατεί ένα μπάχαλο με τα τηλεοπτικά δικαιώματα της κατηγορίας.

Βέβαια, εμάς δεν μας κάνει καμία εντύπωση αυτή η ανακολουθία των λόγων των παραγόντων, γιατί μέχρι εκεί φτάνει και το επίπεδο των περισσότερων. Άλλα άλλη φορά, καλύτερα να μασάνε παρά να μιλάνε γιατί εκτίθενται.

Και ο ΟΦΗ; Ο ΟΦΗ είναι σίγουρο ότι δεν θα χαθεί και από αυτήν την μάχη των εντυπώσεων, βγήκε απόλυτα κερδισμένος αφού έδειξε την σοβαρότητα των λόγων των ανθρώπων που τον εκπροσωπούσαν στα Δ.Σ. της Football League. Εν αντιθέσει με τους άλλους που έλεγαν, έλεγαν και δουλειά δεν έκαναν!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook