Κακά μηνύματα…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πέρα από την απόδοση του ΟΦΗ και τα λάθη που έγιναν σε αγωνιστικό επίπεδο, τα λάθη που έφεραν την αλλοίωση δύο αποτελέσματων, είναι παράγοντας που πρέπει να προβληματίσει όλους εντός του συλλόγου.

Το “σφαγείο” της προηγούμενης Τετάρτης με την διαιτησία του Μακρυπόδη και το χθεσινό περιστατικό με το χέρι του Τσερκέζου, γιατί σε μεγάλο βαθμό η διαιτησία του Μιχαηλίδη δεν δημιούργησε προβλήματα, είναι γεγονότα που πρέπει να προβληματίσουν πάρα πολύ την διοίκηση του ΟΦΗ. Στα δύο επίσημα παιχνίδια που έδωσε η ομάδα, από τα τέσσερα συνολικά, υπήρξε αλλοίωση αποτελεσμάτων και αυτό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ούτε τυχαίο γεγονός αλλά ούτε και μεμονωμένα λάθη. Και αν για την διαιτησία του Μακρυπόδη χύθηκαν τόνοι μελανιού για να περιγραφούν τα εγκλήματα του, χθες μια λανθασμένη απόφαση – που ακολούθησε ένα γκολ – έκρινε το τελικό αποτέλεσμα.

Όσο είναι νωρίς, πρέπει να παρθούν μέτρα – και δραστικά μάλιστα – από τον ΟΦΗ ώστε να υπερασπιστεί το ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και την δική της προσπάθεια προκειμένου ο σύλλογος να μην βρει ξανά στον δρόμο του τέτοιου είδους αντιμετώπιση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook