Τώρα αντιδρά το σύστημα για τον… “συστημικό” Λαμπρόπουλο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μόνο αγανάκτηση και θυμό στον κόσμο του ΟΦΗ μπορούν να προκαλέσουν τα δημοσιεύματα που έχουν “θυμώσει” επειδή ο Λαμπρόπουλος επέστρεψε στους ορισμούς της Σούπερ Λιγκ.

Ο ρέφερι από τον Πύργο Ηλείας έχει πρωταγωνιστήσει στα δύο μεγαλύτερα διαιτητικά σκάνδαλα που έζησε ο ΟΦΗ μέσα στην τελευταία 10ετια. Ο Λαμπρόπουλος ήταν ο διαιτητής του αλησμόνητου αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα όταν οπαδός των γηπεδούχων εισέβαλε στο γήπεδο και επιτέθηκε στον Βεζυρίδη με τον Πυργιώτη ρέφερι να παίρνει την απόφαση να συνεχίσει το παιχνίδι αντί να προχωρήσει στην διακοπή του. Και σαν να μην έφτανε εκείνο το απίστευτο σκάνδαλο, ο Λαμπρόπουλος συνέχιζε να σφυρίζει κανονικά πρωταγωνιστώντας στο παιχνίδι του ΟΦΗ με την Ξάνθη όταν πραγματοποίησε μια από τις πιο αλήτικες διαιτησίες που έχουν υπάρξει στα ελληνικά γήπεδα.

Όμως, τότε δεν διαμαρτυρήθηκε κανένας, ούτε υπήρξαν δημοσιογράφοι που να ζητήσουν την καρατόμηση του. Αντίθετα, το πέρασαν στα “ψιλά” επειδή δεν ασχολούνται τα “αφεντικά” τους με την διαπλοκή του ποδοσφαίρου. Τώρα, πάλι άρχισαν να “θυμώνουν” και να ζητούν την εξαφάνιση του από τους πίνακες διαιτησίας όταν λίγα χρόνια νωρίτερα απλά έκαναν… μόκο!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook