Μόνο Παρασκευή ή Σάββατο πάει Χανιά ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Από την στιγμή που όλα δείχνουν ότι η σέντρα του πρωταθλήματος θα γίνει την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, γίνεται ξεκάθαρο ότι ο ΟΦΗ μπορεί να παίξει με τον Κισσαμικό μόνο Παρασκευή ή Σάββατο. Το Gentikoule αναλύει τα δεδομένα για την πρεμιέρα του ΟΦΗ στην Football League.

Έχοντας ως σίγουρα, τα παρακάτω δεδομένα αυτήν την στιγμή μπορούμε να κάνουμε υποθέσεις που βάσει γεγονότων δεν μπορούν να εξελιχθούν διαφορετικά. Και αναφερόμαστε στην πολυπόθητη πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League που, όπως όλα δείχνουν, θα γίνει την Κυριακή 23 Οκτωβρίου.

Στην πρεμιέρα, ο ΟΦΗ θα πάει στα Χανιά για να αντιμετωπίσει τον Κισσαμικό ωστόσο δεν μπορεί να αγωνιστεί Κυριακή και ο λόγος είναι ο εξής απλός: Η ΕΠΟ έχει ορίσει ήδη τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΟΦΗ να πηγαίνει στη Νέα Σμύρνη την Τρίτη 25 Οκτωβρίου για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Αθηνών. Κατά συνέπεια, δεν μπορεί να αγωνιστεί δύο 24ωρα νωρίτερα αφού κάτι τέτοιο απαγορεύεται ρητά από τον ΚΑΠ.

Κατά συνέπεια, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο ΟΦΗ ακόμα και την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου ή το Σάββατο 22 Οκτωβρίου γιατί Κυριακή δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τον Απόλλωνα που στην πρεμιέρα αντιμετωπίζει την Καλλιθέα.

Αντιθέτως, ο Κισσαμικός δεν αντιμετωπίζει τέτοιου είδους προβλήματα αφού το δικό του παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό έχει οριστεί για την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου.

Από την στιγμή λοιπόν που η ΕΠΟ δεν πρόκειται να αλλάξει το πρόγραμμα του κυπέλλου Ελλάδας, όλα δείχνουν – εφόσον παρθεί απόφαση για την σέντρα – ότι ο ΟΦΗ θα πάει στα Περιβόλια μια από τις δύο παραπάνω ημερομηνίες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook