Τι δουλειά έχει ο ΟΦΗ σε ένα πρωτάθλημα των μπράβων;

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η Football League δεν έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς και το μόνο που φαίνεται ξεκάθαρα είναι ότι ο ΟΦΗ δεν έχει καμία σχέση με ένα πρωτάθλημα που σχετίζεται με τον υπόκοσμο και τους μπράβους.

Το τι έγινε στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της Football League το γνωρίζετε. Τα καλά όμως δεν σταματούν ποτέ. Στο Δ.Σ. της Δευτέρας υπήρχαν μέσα στην αίθουσα της συνεδρίασης και διάφορα… ευτραφή αγόρια που παρίσταναν τους δημοσιογράφους! Ναι, όπως το διαβάζετε. Φορούσαν δημοσιογραφικές ταυτότητες και έδωσαν το παρόν οι… “συνάδελφοι” που είχαν έρθει για (και καλά) προστασία προέδρου επαρχιακής ομάδας της Football League. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αρκετοί παράγοντες τα… χρειάστηκαν και στην θέα τους φοβήθηκαν ακόμα και να πάρουν θέση.

Το ερώτημα που δημιουργείται είναι το εξής; Τι δουλειά έχει ο ΟΦΗ σε ένα υποβαθμισμένο πρωτάθλημα που από συγκυρίες (για δεύτερη φορά στην ιστορία του) καλείται να συμμετάσχει; Όσο πιο γρήγορα φύγει ο ΟΦΗ από αυτό το πρωτάθλημα, τόσο το καλύτερο και όλοι πρέπει να το έχουν στο μυαλό τους την φετινή σεζόν.

Από τον κόσμο που καλείται να είναι μπροστάρης σε αυτήν την προσπάθεια, μέχρι την ίδια την ομάδα. Όχι ότι η Σούπερ Λιγκ είναι καλύτερη αλλά εκεί μπορείς να πεις ότι υπάρχει και ένα επίπεδο…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook