Πλακώσανε οι “μαϊμούδες”…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ανέκαθεν, ο ΟΦΗ τους απασχολούσε. Τι ψηφίζει, γιατί ψηφίζει, πότε το κάνει – που το κάνει. Με ποιον πίνει καφέ και με ποιον δεν πίνει καφέ. Μόνο τον λογαριασμό της τράπεζας δεν του έχουν ζητήσει.

Μόνο που ο ΟΦΗ δεν τους έχει δώσει κανένα δικαίωμα, όπως δεν τους έδινε και τα προηγούμενα χρόνια όταν η μισή ποδοσφαιρική Ελλάδα έπαιρνε δανεικούς και εκείνος δεν ακουμπούσε και δεν πλησίαζε καν. Όπως τότε, έτσι και τώρα πάνε να βγάλουν “σκάρτο” τον ΟΦΗ και να τον κάνουν να απολογηθεί για τις αποφάσεις του. Άραγε, εκείνοι που προσπαθούν να “προβοκάρουν” τις δικές του επιλογές, γνωρίζουν ότι διοικείται από σοβαρούς και ευυπόληπτους επιχειρηματίες που είναι γνωστοί σε όλη την Κρήτη;

Τόσα χρόνια πιπιλούσαν την ίδια καραμέλα και όπως φαίνεται προσπαθούν να το κάνουν ακόμα; Ποιοι είναι αυτοί; Έξυπνα παιδιά διαβάζουν το Gentikoule και δεν χρειάζονται πολλές εξηγήσεις. Οι “κύκλοι” των μεγάλων κάθονται και διαρρέουν ανάλογα με τα συμφέροντα τους και προσπαθούν να σύρουν τον ΟΦΗ σε μια παραφιλολογία που δεν έχει καμία απολύτως βάση. Απλά και μόνο για να παίξουν τα δικά τους επικοινωνιακά παιχνίδια.

Αλλά ο ΟΦΗ δεν είναι ούτε παιχνίδι κανενός, ούτε πολύ περισσότερο “πιόνι” για να πιστεύουν ορισμένοι ότι μπορούν να τον μεταχειρίζονται. Όπως δεν τον μεταχειρίστηκαν στο παρελθόν, ούτε και τώρα μπορούν να κάνουν το ίδιο.

Και ο ΟΦΗ θα ψηφίζει ότι πιστεύει η διοίκηση του ότι είναι πιο συμφέρον για τον σύλλογο δίχως να είναι υποχρεωμένος (όπως πολλοί ήθελαν και θέλουν ακόμα) να δίνει λογαριασμό στον οποιονδήποτε…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook