Τα διαρκείας του ΟΦΗ και του Άρη…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η στήριξη του κόσμου του ΟΦΗ είναι αναπόφευκτη προκειμένου να δοθεί σε εκείνους που ασχολούνται με τον σύλλογο, ένα παραπάνω έρεισμα ώστε να έρθουν ακόμα καλύτερες ημέρες για τον σύλλογο.

Μπορεί ο ΟΦΗ να απέφυγε τα μεγάλα ονόματα στο φετινό μεταγραφικό παζάρι (όσο να’ναι είναι ένα κίνητρο για να πάρεις διαρκείας) όμως στην ομάδα δεν κρύβουν την ικανοποίηση τους για την μέχρι τώρα ανταπόκριση του κόσμου. Ήδη, ο αριθμός των διαρκείας που έχουν διατεθεί μέχρι τώρα, φτάνει τα 800 – δίχως να έχουν προστεθεί σε αυτά, εκείνα που έχουν διατεθεί από τα S/M Χαλκιαδάκης.

Την ίδια ώρα, ο Άρης των… Τζιμπούρ και σία έχει πουλήσει μόλις 800 διαρκείας. Και αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά ο ίδιος ο Καρυπίδης που σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα τα έβαλε με τον κόσμο του Άρη καθώς πρόκειται για έναν πολύ μικρό αριθμό. Ο κόσμος συμπαραστέκεται στην ομάδα, μέχρι τώρα και είναι δεδομένο ότι αυτή η συμπαράσταση πρέπει να είναι ακόμα μεγαλύτερη στην συνέχεια προκειμένου όλοι στον ΟΦΗ να είναι μια γροθιά εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook