Ο ΟΦΗ δεν επιλέγει τον δρόμο των φιλικών με ομάδες – ατραξιόν…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το πιο εύκολο πράγμα για τον ΟΦΗ θα ήταν να οδηγηθεί στο να παίζει φιλικά με κατώτερες ομάδες προκειμένου να ικανοποιεί τις “θεσμικές” ανάγκες του οργανισμού.

Ο Νίκος Νιόπλιας γνωρίζει πολύ καλά μέσα από την μεγάλη του πορεία στο ποδόσφαιρο ότι οι ομάδες σκληραγωγούνται ανάλογα με το ποιους έχουν απέναντι τους. Ειδικά, αυτόν τον καιρό τα αποτελέσματα στα φιλικά προσφέρονται για να “δημαγωγούν” πλήθη και εσωτερικές ανάγκες όμως ο τεχνικός του ΟΦΗ δεν έχει επιλέξει αυτόν τον δρόμο. Αυτό δείχνει και το γεγονός ότι ανήμερα του φιλικού με τον Κισσαμικό, είχε προγραμματίσει προπόνηση – δείγμα του ότι δεν τον απασχολούσε καθόλου το αποτέλεσμα του αγώνα με τους Χανιώτες. Αυτό δείχνει και η απόφαση του ΟΦΗ να ακυρώσει το φιλικό με την Επισκοπή και να αντιμετωπίσει μια ομάδα Σούπερ Λιγκ που ήταν πανέτοιμη καθώς θα έδινε αγώνα πρωταθλήματος αν δεν υπήρχε αυτή η αναβολή.

Ο ΟΦΗ της πέμπτης εβδομάδας της προετοιμασίας και των σκληρών προπονήσεων δείχνει ότι βαδίζει στον σωστό δρόμο. Τουλάχιστον από πλευράς νοοτροπίας. Γιατί το βασικό λιθαράκι της νέας χρονιάς θα είναι η νοοτροπία που θα μπει στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Όσο θα υπάρχει νοοτροπία νικητή, άλλο τόσο θα βελτιώνεται ο ΟΦΗ…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook