Δυνατά στην διεκδίκηση του Φαμπίνιο ο Ερμής Ζωνιανών

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Οι Ρεθυμνιώτες έχουν ξεκινήσει τις επαφές με τον 32χρονο πρώην παίκτη του ΟΦΗ.

Δυνατά στην διεκδίκηση του Αουγκούστο Φαμπίνιο μπαίνει ο Ερμής Ζωνιανών, κυνηγώντας μία πολύ σπουδαία μεταγραφική κίνηση.

Οι Ρεθυμνιώτες έχουν ξεκινήσει τις επαφές με τον 32χρόνο Βραζιλιάνο μέσο, ο οποίος πέρυσι είχε μια πολύ καλή χρονιά με τον ΟΦΗ, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Football League. Εδώ και ένα μήνα ΟΦΗ και Φαμπίνιο χώρισαν φιλικά, με τις πληροφορίες να λένε πλέον, πως οι άνθρωποι του Ερμή Ζωνιανών εντείνουν τις προσπάθειες τους για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο Αουγκούστο Φαμπίνιο είναι γεννημένος στις 20 Ιουλίου 1984 και μόνο άγνωστος δεν είναι στους Έλληνες φιλάθλους, αφού έχει ριζώσει στην χώρα μας την τελευταία δεκαετία.

Ο Βραζιλιάνος μέσος αγωνίζεται στα ελληνικά γήπεδα από το 2006. Με εξαίρεση την πρώτη του χρονιά, στον Ιωνικό, με τον οποίο έπαιξε στην Α Εθνική, όλα τα υπόλοιπα χρόνια ο Φαμπίνιο έπαιζε στη Football League, έχοντας γεμάτες χρονιές φορώντας την φανέλα των Ιωνικού (2006-09), Εθνικού Αστέρα (2009-10), Καλλιθέας (2010-11), Διαγόρα (2011-12), Πιερικού (2012-13), Αιγινιακού (2013-15) και ΟΦΗ (2015-16). Κατά το παρελθόν ο Φαμπίνιο πέρασε και από τις ομάδες της χώρας του Portuguesa, São Paulo, Corinthians, Figueirense και Avaí.

Πηγή: rethymnosports.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook