Δεν χωράει αστεία αυτή η ιστορία…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με την ίδια σοβαρότητα που αντιμετώπισαν στον ΟΦΗ την υπόθεση των “μαϊμού” επενδυτών, έτσι ανάλογα πρέπει να πράξουν και να το κλείσουν το θέμα άμεσα.

Παρότι το θέμα φαίνεται ότι οδεύει προς κλείσιμο, αναμένοντας να μπει το τέλος από τον επίσημο ΟΦΗ, υπάρχουν κάποιες “φωνές” που επιμένουν ότι ο σύλλογος πρέπει να διατηρήσει ανοικτή αυτήν την πόρτα. Όμως, το σίγουρο είναι ότι από την στιγμή που κάνοντας μια απλή έρευνα στο διαδίκτυο για τους συγκεκριμένους εκπροσώπους, κάποιος είναι σε θέση να ανακαλύψει αρκετά πράγματα τότε το πράγμα δεν χωράει άλλες αναβολές. Ο ΟΦΗ πρέπει να κλείσει άμεσα αυτήν την υπόθεση και με τον πλέον ηχηρό τρόπο ώστε τέτοιου είδους υποθέσεις να μην ανοίξουν ποτέ ξανά και να απασχολούν τον σύλλογο και τον κόσμο.

Από την στιγμή που αποδεικνύεται εμπράκτως ότι δεν τίθεται κανένα απολύτως θέμα, ο ΟΦΗ (τουλάχιστον ο επίσημος συμπεριφέρθηκε με μεγάλη σοβαρότητα) θα πρέπει να το κλείσει άμεσα και να μην το αφήσει να… “σέρνεται” για ημέρες δημιουργώντας εντυπώσεις που μόνο θετικές δεν είναι. Άλλωστε, με τον τρόπο τους οι μέτοχοι έδωσαν να καταλάβουν ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση πώλησης της ομάδας απέναντι σε πρόσωπα που δεν γνωρίζει κανένας το παρελθόν τους αλλά και τις προθέσεις τους που μόνο αγνές δεν είναι…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook