Ψάχνοντας για τους εκπροσώπους…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Προσπαθώντας να μάθουμε στοιχεία για τους εκπροσώπους των επενδυτών, δεν βρήκαμε τίποτα παρά μόνο για έναν εκ των τριών που βρέθηκαν στην συνάντηση της Παρασκευής.

Όπως έγραψε το Gentikoule το βράδυ της Παρασκευής, ο ένας εκ των τριών εκπροσώπων του Ρώσου επενδυτή ήταν ένας κύριος ονόματι Λάμπρος Σκέρλος. Για το εν λόγω πρόσωπο δεν καταφέραμε να πληροφορηθούμε κάτι παραπάνω ωστόσο ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκαμε – χωρίς να γνωρίζουμε αν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο ή πρόκειται περί συνωνυμίας – ότι ο Λάμπρος Σκέρλος εργαζόταν ως βοηθός προπονητή του Αντώνη Πριόνα στην ομάδα του Αστέρα Μαγούλας.

Πριν από τέσσερα χρόνια, ο Λάμπρος Σκέρλος βρέθηκε στον Ταύρο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι ΠΑΟ Ρουφ – Ρούβας ωστόσο μόλις βρέθηκε στην εξέδρα δέχτηκε άγρια επίθεση με αποτέλεσμα να φάει χοντρό ξύλο από τους οπαδούς των γηπεδούχων! Για τους λόγους της επίθεσης δεν βγήκε ποτέ και τίποτα προς τα έξω παρά μόνο τα ρεπορτάζ της εποχής καταγράφουν ότι ο Σκέρλος (φώτο) έφυγε από το γήπεδο δίχως να δει καν το παιχνίδι αφού του επιτέθηκαν με μπουνιές και κλωτσιές!

Επίσης, αυτό που μπορέσαμε να πληροφορηθούμε είναι ότι ο Σκέρλος είναι μόνιμος κάτοικος Ρεθύμνου, συγγενής του Τζον Κλάπας και προοριζόταν για εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ (!!)

Όσον αφορά τους άλλους δύο (Τζον Κλάπας, Κωνσταντίνα Ρόδου), δεν βρέθηκαν επαρκή στοιχεία για να μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω που να αφορά το βιογραφικό τους αν και κυκλοφορούν αρκετές φήμες τις οποίες δεν μπορούμε να τις υιοθετήσουμε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook