Αντί για τον ΟΦΗ, ήρθε για τον ΠΑΟ…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Πορτογάλου αμυντικού Νούνο Ρέις που τον Γενάρη του 2015 βρέθηκε μια ανάσα από τον ΟΦΗ.

Ο Νούνο Μιγκέλ Περέιρα Ρέις -όπως είναι το πλήρες ονοματεπώνυμό του- γεννήθηκε στις 31 Ιανουαρίου του 1991 στο Μούρτεν της Ελβετίας από Πορτογάλους μετανάστες. Εντάχθηκε στις ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας το 2003 κι ενώ προηγουμένως είχε ξεκινήσει το ποδόσφαιρο στην Βάσκο Ντα Γκάμα. Κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Σπόρτινγκ, κέρδισε οκτώ τίτλους -συμπεριλαμβανομένων πέντε εθνικών Πρωταθλημάτων- για να αποτελέσει μέλος της ομάδας που κατέκτησε τρία διαδοχικά Πρωταθλήματα και να φορέσει μάλιστα και το περιβραχιόνιο, την τελευταία χρονιά.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο είχε άριστη γνώμη για τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή αφού τον γνώριζε από πολύ μικρή ηλικία και έτσι τον έπεισε για να έρθει στον ΟΦΗ. Toν Γενάρη του 2014, ο Ρέις αγωνιζόταν στην δεύτερη ομάδα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και ο Σα Πίντο του μίλησε για τον ΟΦΗ με αποτέλεσμα να τον “ψήσει” να έρθει στην Κρήτη. Οι δύο πλευρες συμφώνησαν αλλά την τελευταία στιγμή η Σπόρτινγκ αποφάσισε να τον δώσει δανεικό στην Μπριζ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook