Αντώνη και Πέτρα να ζήσετε!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Χαρές στην οικογένεια του ΟΦΗ, καθώς ένα απο τα επίλεκτα στελέχη της ομάδας ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο λόγος για τον επί σειρά ετών υπάλληλο της ομάδας Αντώνη Χρονάκη, ο οποίος το Σάββατο 2 Ιουλίου δέθηκε με τα δεσμά του γάμου, με την αγαπημένη του Πέτρα Κυρίτση.

Το μυστήριο τελέστηκε στον Αγιο Παντελεήμονα στους Κουνάβους και αμέσως μετά στήθηκε τρικούβερτο γλέντι στον εξωτερικό χώρο του ναού, όπου το ζευγάρι, οι οικογένειες και οι φίλοι γλέντησαν με την ψυχή τους για το ευχάριστο γεγονός.

Η οικογένεια του ΟΦΗ δεν θα μπορούσε να είναι απούσα απο τον γάμο του Αντώνη, ο οποίος είναι πολύ αγαπητός σε όλους, για το φιλότιμο και την εργατικότητα του.

Πάικτες του ΟΦΗ απο το σημερινό ρόστερ αλλά και απο το παρελθόν, μέλη της σημερινής διοίκησης του ΟΦΗ αλλά και απο παλαιότερα διοικητικά συμβούλια, αλλά και μέλη του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και φυσικά σύσσωμο το υπαλληλικό προσωπικό της ομάδας, έδωσε το παρόν στον γάμο του Αντώνη Χρονάκη για να τον τιμήσει.

Με ανακοίνωση της, μέσα απο την επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr  η διοίκηση του ΟΦΗ εύχεται στο ταιριαστό ζευγάρι, στον Αντώνη Χρονάκη και στην σύζυγο του Πέτρα, βίον ανθόσπαρτον και πολλούς απογόνους, ενώ ακόμη εύχεται στις οικογένειες (Χρονάκη-Κυρίτση) και τους κουμπάρους του ζευγαριού (Βαγγέλης Σταματάκης-Στέλλα Πάνου) να τους ζήσουν και πάντα τέτοιες ευχάριστες στιγμές!

Αντώνη και Πέτρα να ζήσετε!

πηγή – φώτο: ofi1925.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook