Δεν είναι το θέμα οι παίκτες…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ έχει μια πολύ δυνατή “μαγιά” παικτών από πέρυσι, που φυσικά θέλει σημαντικές ενέσεις, αλλά το σημαντικότερο ζήτημα δεν είναι οι παίκτες αλλά οι επιλογές που θα γίνουν.

Ο Ντιέγκο Ρομάνο θα συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα και δεν θα κατηφορήσει στην Κρήτη για δεύτερη φορά αλλά από εκεί και πέρα, είναι άλλα τα ζητήματα που παίζουν τον ρόλο τους στην διαμόρφωση του ποδοσφαιρικού τμήματος της επόμενης περιόδου. Ένα στοιχείο είναι ότι στην αγορά υπάρχουν δεκάδες ποδοσφαιριστές που λόγω της φτώχειας που επικρατεί στην Σούπερ Λιγκ, θα προτιμήσουν να επιλέξουν τον ΟΦΗ που και μαγαζί – γωνία είναι αλλά και συνεπής στις οικονομικές του υποχρεώσεις. Εδώ ήρθαν στην Γ’ Εθνική παίκτες σαν τον Χαντί και τον Καλέ με τον Μπουρσέλη, τώρα δεν θα έρθουν;

Άλλο είναι λοιπόν το σημαντικό. Αυτό που μετράει περισσότερο από όλα είναι να γίνει σωστή επιλογή ποδοσφαιριστών και να “κουμπώσουν” με εκείνους που ήδη βρίσκονται στην ομάδα. Όπως συνέβη τον προηγούμενο Γενάρη όταν και ήρθαν παίκτες που έκαναν την διαφορά και οι οποίοι στην πορεία του πρωταθλήματος έδεσαν με τους υπόλοιπους. Αυτό λοιπόν που μετράει περισσότερο από όλα είναι να γίνει ένας σωστός προγραμματισμός προκειμένου να υπάρξουν σωστές επιλογές που θα ανεβάσουν επίπεδο τον ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook