Κάθε μέρα στο “Βαρδινογιάννειο” ο Μπουρσέλης!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο νεαρός μέσος στάθηκε άτυχος και έχασε σημαντικό μέρος του πρωταθλήματος και προσπαθώντας να αναπληρώσει το χαμένο έδαφος πηγαίνει κάθε μέρα στο “Βαρδινογιάννειο”.

Ο Αντώνης Μπουρσέλης τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Επισκοπή στα τέλη του Μάρτη με αποτέλεσμα αυτός ο τραυματισμός να τον ακολουθεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και να μην του επιτρέψει να βοηθήσει τον ΟΦΗ. Μετά το τέλος του πρωταθλήματος ο Αντώνης Μπουρσέλης υποβλήθηκε σε επέμβαση προκειμένου να ξεπεραστεί το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και ο ίδιος βρίσκεται στην ευθεία της επιστροφής. Ο 23χρονος κεντρικός μέσος του ΟΦΗ πηγαίνει καθημερινά στο ΒΑΚ και δουλεύει σαν τον “σκύλο” προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος και να είναι πανέτοιμος στη νέα χρονιά.

 

Ο Μπουρσέλης επισκέπεται καθημερινά το Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, τρέχει μόνος του και κάνει ποδήλατο, δουλεύοντας πάντα υπο τις οδηγίες του ιατρικού επιτελείου του ΟΦΗ, το οποίος και αυτό, δεν….ξεκουράζεται ποτέ! Και για αυτό έχει την αμέριστη συμπαράσταση των μελών του ιατρικού τιμ του ΟΦΗ όπως ο φυσικοθεραπευτής της ομάδας Κώστας Παππάς.

πηγή – φώτο: ofi1925.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook