Ένταλμα σύλληψης για τον Φερούζ για πλαστοπροσωπία!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο πρώην επιθετικός του ΟΦΗ δεν διάγει και τις καλύτερες ημέρες της ζωής του καθώς σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του επειδή δήλωσε άλλο όνομα όταν στάματησε σε έλεγχο της αστυνομίας οδηγώντας μια Πόρσε αξίας 80.000 λιρών!

Ο Σκωτσέζος επιθετικός είχε έρθει στον ΟΦΗ το καλοκαίρι του 2014 ως ένα μεγάλο όνομα, όντας δανεικός από την Τσέλσι, ωστόσο δεν έπιασε και λίγο πριν την αποχώρηση του Γκατούζο έφυγε και εκείνος από την Κρήτη. Έκτοτε περιπλανήθηκε σε κάποιες ομάδες ως δανεικός από τους Λονδρέζους και τώρα έχει εκδοθεί από την αστυνομία της Σκωτίας ένταλμα σύλληψης του.

Όπως μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ, ο Φερούζ διώκεται με το αδίκημα της πλαστοπροσωπίας καθώς ενώ οδηγούσε μια Πόρσε αξίας 80.000 λιρών (!), σε έλεγχο που του έγινε, τον περασμένο Σεπτέμβρη, από την αστυνομία εκείνος δήλωσε ότι λέγεται Σαΐντ Κανταμπάλλα με αποτέλεσμα να εκδοθεί εντάλμα σύλληψης. Η δίκη του ήταν προγραμματισμένη για την προηγούμενη εβδομάδα ωστόσο εκείνος δεν εμφανίστηκε επειδή, όπως ενημέρωσε, βρίσκεται στην Τανζανία (!!) για προπονήσεις.

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook