Πρέπει να είσαι πολύ μικρόψυχος…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τελικά, η χρονιά ολοκληρώθηκε και κάποια πράγματα δεν αλλάζουν – ούτε βέβαια οι εντυπώσεις που μας άφησαν κάποια πρόσωπα καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος.

Όπως έχουμε αναφέρει πολλάκις, κάθε ομάδα έχει δικαίωμα στο όνειρο και ποτέ δεν αμφισβητήσαμε το γεγονός ότι ο Φωστήρας είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα που δικαίως ήταν εκεί που ήταν. Και πέραν του οπαδικού πάθους που υπάρχει, σήμερα υπήρξε μια τρανή απάντηση από τον κόσμο του ΟΦΗ που χειροκρότησε τους ποδοσφαιριστές του Φωστήρα κατά την αποχώρηση τους από τον αγωνιστικό χώρο του “Γεντί Κουλέ”.

Όμως πέραν των ποδοσφαιριστών, πρέπει να πούμε λίγα λόγια για τον Κώστα Ψυρρόπουλο. Που σήμερα τα γύρισε βέβαια. Πρίν έναν μήνα είχε δημιουργήσει ολόκληρη ιστορία στον Κρουσώνα αλλά σήμερα την έκανε γυριστή. Στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε, υπήρξαν δύο διαφορετικά επίπεδα προπονητών. Από την μια ο Νιόπλιας που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του Φωστήρα, και δεν το έκανε σίγουρα για τα μάτια του κόσμου και από την άλλη ο Ψυρρόπουλος που τα έβαλε με τους τραυματισμούς των παικτών του και την διαιτησία του Μήτσιου.

Ο Ψυρρρόπουλος που είπε ότι “δίκαια πήρε την άνοδο ο ΟΦΗ” αλλά από την άλλη δεν έδωσε ούτε μια φορά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του, μέχρι χθες, αντιπάλου της ομάδας του ενώ την ίδια τακτική ακολούθησε και για τον κόσμο που χειροκρότησε την ομάδα του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook