Η γκαντεμιά με τον “Φράγκι”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μιχάλης Φραγκουλάκης ήταν άτυχος και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής παίζεται παρότι άπαντες στον ΟΦΗ θέλουν να είναι πανέτοιμοι για το παιχνίδι με τον Φωστήρα.

Ο ΟΦΗ είναι τυχερός, από πλευράς συνθηκών του αγώνα, που μια στροφή πριν το τέλος του πρωταθλήματος καλείται να αντιμετωπίσει μια υποδεέστερη ομάδα που ωστόσο χρειάζεται προσοχή και σοβαρότητα. Παρ’ όλα αυτά, τα προβλήματα δεν λείπουν και ήδη ο Μπουρσέλης δεν υπολογίζεται για την Κυριακή ενώ προέκυψε και το πρόβλημα με τον Μιχάλη Φραγκουλάκη. Είναι δεδομένο ότι έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, ο Νίκος Νιόπλιας θέλει να έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους ποδοσφαιριστές του για τον αγώνα με τον Φωστήρα. Πέραν του Πίτσου που όπως έχουμε αναφέρει, η σεζόν για εκείνον ολοκληρώθηκε πρόωρα όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι στην διάθεση του.

Όσο για τον Φραγκουλάκη, όσοι τον γνωρίζουν, ξέρουν καλά ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που δεν θέλει να χάνει ούτε… μισή προπόνηση, όχι μόνο παιχνίδι και μπορεί στον ΟΦΗ να θέλουν να τον προφυλάξουν αλλά εκείνος δεν κρατιέται για τα δύο τελευταία παιχνίδια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook