Μπoύρμπος: “Πάντα θα ήθελα να δουλεύω με τον Αναστόπουλο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο Χρήστος Μπούρμπος μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα του Άρη από την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Μπούρμπου στο «Μετρόπολις»:

Για το αν είχε βρεθεί κοντά στον Άρη κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου: «Με τον κόουτς Αναστόπουλο έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση. Με έκανε επαγγελματία στον ΠΑΣ Γιάννινα και μετά συνυπήρξαμε στον ΟΦΗ για αρκετά χρόνια. Υπάρχει αλληλοεκτίμηση. Είναι μια μεγάλη ομάδα ο Άρης. Πάντα θα ήθελα να δουλεύω με τον Νίκο Αναστόπουλο, όσο θα είμαι σε ενεργό ρόλο. Θεωρώ ότι αυτό είναι αμοιβαίο από την πλευρά του.

Κάποια πράγματα βγήκανε, χωρίς να έχει ειπωθεί κάτι ουσιώδες. Στη συνέχεια για του χρόνου, αν θα γίνουν κάποιες κουβέντες, τότε θα μπούμε στη διαδικασία να συζητήσουμε και άλλα θέματα. Εννοείται ότι με ενδιαφέρει ο Άρης και ο προπονητής, με τον οποίο θέλω να δουλέψω ξανά.

Αλλά από εκεί και πέρα δεν έχει προχωρήσει το θέμα. Δεν υπήρχε κάτι, γιατί είχα συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι την 1η Φεβρουαρίου. Αν δεν έλυνα το συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, δεν θα μπορούσα να μιλήσω. Υπήρχε και ένα θέμα και δεν μπορούσα να λύσω το συμβόλαιό μου».

Για το πώς θα του φαινόταν η προοπτική να αγωνιστεί στον Άρη: «Ο Άρης θα ενδιέφερε αρκετούς ποδοσφαιριστές, όχι μόνο εμένα. Από εκεί και πέρα μπαίνουν και άλλα κομμάτια στην κουβέντα. Είμαι ανοιχτός για τον Άρη και τον κόουτς».

Πηγή: mikriliga.com

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook