Τελικά ότι έλεγαν στο Ηράκλειο, το έκαναν πράξη στον Ταύρο…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Είναι πραγματικά λυπηρό, αν και στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, αυτά περνούν σε δεύτερη μοίρα να βλέπουμε να γίνονται πράγματα και θαύματα στην Γ’ Εθνική.

Πως νιώθουν άραγε στην Ρόδο οι φίλαθλοι του Ιαλυσού μετά την απόφαση του προέδρου να στείλει την ομάδα στην Αθήνα με 14 ποδοσφαιριστές και ενώ απομένουν δύο αγωνιστικές για το φινάλε; Μάλλον, δεν συμβαίνει τίποτα από την στιγμή που στον Ιαλυσό είχαν καταλάβει το νόημα του παιχνιδιού με τον Φωστήρα με αποτέλεσμα να πάει η αποστολή ίσα – ίσα για να κατέβει στο παιχνίδι.

Μια ομάδα που σε όποιο γήπεδο έχει αγωνιστεί, έχει καταφέρει να στρέψει εναντίον της παίκτες και συλλόγους πλέον παίζει το δικό της παιχνιδάκι στις τελευταίες αγωνιστικές. Πηγαίνοντας στον Ταύρο με 14 ποδοσφαιριστές έκαναν πράξη όσα έλεγαν μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ. Ότι δεν θα έδιναν και την… ζωή τους για να κερδίσουν τον Φωστήρα – ως αντίποινα για την συμπεριφορά των παικτών του ΟΦΗ. Όλα αυτά ειπώθηκαν από βασικούς ποδοσφαιριστές του Ιαλυσού και παρουσία αρκετών δημοσιογράφων που βρίσκονταν στα αποδυτήρια του γηπέδου.

Μιλάμε για ομάδα – ήθος, όχι παραμύθια…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook