Την φωτιά που άναψε ο ΟΦΗ δεν την σταματάει κανένας…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την ώρα που ο Φωστήρας δίνει επιστολές στην δημοσιότητα για να επηρεάσει πρόσωπα και καταστάσεις, ο ΟΦΗ χωρίς λόγια και με αρκετή δουλειά απλά σκέφτεται πως θα επιστρέψει νικητής το απόγευμα της Κυριακής.

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε μιας ιδιαίτερα κουραστικής (όχι τόσο σωματικά, όσο ψυχολογικά) χρονιάς, στον ΟΦΗ με σοβαρότητα και “κλειστά στόματα” έχουν στο μυαλό τους το παιχνίδι με τον Ιωνικό. Το παιχνίδι δεν θα είναι καθόλου εύκολο όπως πολλοί μπορεί να περιμένουν αλλά το αντίθετο. Ειδικά, όταν ο ΟΦΗ πάει να παίξει στην έδρα μιας ιστορικής ομάδας, τότε ο βαθμός δυσκολίας μεγαλώνει ακόμα περισσότερο.

Τρία 24ωρα πριν την σέντρα του αγώνα του Κρουσώνα, ο Φωστήρας δίνει στην δημοσιότητα μια επιστολή με την οποία εκφράζει τις ανησυχίες του (;) για τον ορισμό του διαιτητή Κυρίτση από την Ρόδο. Ποιος ο Φωστήρας που αποτελεί την πλέον ευνοημένη (πέραν του Ιάλυσου) ομάδα της Γ’ Εθνικής. Όποιος ψάχνει για αποδείξεις, ας ψάξει στο youtube την φάση του πέναλτι στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Ο ΟΦΗ κάνει τίμια και καθαρά την δουλειά του εδώ και έντεκα αγωνιστικές. Παίζει τα χαρτιά του μέσα στο γήπεδο και στο τέλος δικαιώνεται. Η φιλοσοφία και η κουλτούρα αυτής της ομάδας είναι τέτοια που απαγορεύει στον οποιονδήποτε να παίξει αλλιώς το παιχνίδι.

Όσο και αν προκαλούν ορισμένοι, είναι σίγουρο ότι στο τέλος θα τους γυρίσει μπούμερανγκ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook