Ακόμα και όταν είναι σε κακή μέρα, κάνει την διαφορά…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η σπουδαιότητα της μεταγραφής του Άγγελου Χαντί αποτυπώνεται πλήρως στα τελευταία παιχνίδια με τον 27χρονο μέσο να δείχνει ότι ακόμα και όταν δεν είναι σε φόρμα, είναι ικανός να κάνει την διαφορά.

Ο Άγγελος Χαντί των τελευταίων αγώνων δείχνει ότι έχει επηρεαστεί από την παρουσία του σε γήπεδα με πλαστικό τάπητα όμως έστω και έτσι, είναι σε θέση να κάνει την διαφορά στον ΟΦΗ. Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα και σε παιχνίδια που δεν “τράβηξε”, ο Νιόπλιας τον άφησε στο γήπεδο μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο του παιχνιδιού γνωρίζοντας ότι αρκεί μια προσωπική ενέργεια για να αλλάξει την ροή του. Η αρχή έγινε στην Επισκοπή όπου δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στις ανάγκες του μικρού γηπέδου και του πλαστικού τάπητα όμως αρκούσε μια μαγική ασίστ για τον Περογαμβράκη ώστε να σκοράρει και να δώσει τη νίκη στον ΟΦΗ. Το ίδιο συνέβη και στο παιχνίδι με την Τριγλία: Φάνηκε ότι ήταν εμφανώς επηρεασμένος από το χαμένο πέναλτι με αποτέλεσμα να ψάχνει τα πατήματα του σε όλο το παιχνίδι όμως από εκεί και πέρα, την κρίσιμη ώρα έδωσε στον Σαχινίδη την ασίστ για το νικητήριο γκολ.

Δύο ενέργειες και 6 σημαντικοί βαθμοί στο σακούλι του ΟΦΗ, για έναν ποδοσφαιριστής που από την στιγμή που ήρθε στο Ηράκλειο δείχνει ότι κάνει την διαφορά στο δημιουργικό κομμάτι…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook