Οι 6.000 μάγκες και οι δύο ανόητοι…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το χθεσινό παιχνίδι έκρυβε πολλούς κινδύνους αγωνιστικά και είναι βέβαιο ότι ο κόσμος έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο για να έρθει η νίκη. Έστω και αν οι 6.000 δεν μπορούν να στιγματιστούν από δύο ανόητους.

Χρειάζεται να το επισημάνουμε ώστε εκείνοι που πήγαν να δημιουργήσουν θέμα να απομονωθούν ακόμα περισσότερο από τους υπόλοιπους. Η υποδειγματική παρουσία του κόσμου του ΟΦΗ από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό τα λέει όλα. Και δεν χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτα άλλο. Ακόμα και το χειροκρότημα προς τους παίκτες της Τριγλίας είναι μια απόδειξη ότι ο κόσμος ξέρει να αναγνωρίζει την προσπάθεια.

Όμως, από εκεί και πέρα οι ανόητοι που παρουσιάζονται σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να απομονωθούν ακόμα περισσότερο γιατί αυτοί δεν αντιπροσωπεύουν, ούτε εκπροσωπούν την πλειοψηφία του κόσμου. Γιατί μόνο ανόητος πρέπει να είναι εκείνος που χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό, πετάει στον αγωνιστικό χώρο ένα δυναμιτάκι – και μάλιστα δίπλα στον Λέτσο. Το ότι αποδοκιμάστηκε πλήρως από όλο τον υπόλοιπο κόσμο – και έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία η αντίδραση των οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ – τα λέει όλα.

Όσο για τον άλλον ανόητο, αυτός περνάει σε άλλη κατηγορία. Γιατί, επίσης, μόνο ανόητος μπορεί να χαρακτηριστεί εκείνος που ενώ το παιχνίδι είναι στο 0-0 βρίζει τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα επεισόδιο με τον Κώτσιο που ευτυχώς δεν πήρε παραπάνω διαστάσεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook