Ο εξής, μοναδικός, δρόμος…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ δίνει ένα πολύ μεγάλο (αλλά και δύσκολο) παιχνίδι την Κυριακή και το μήνυμα του Περογαμβράκη πρέπει να περάσει σε κάθε οπαδό της ομάδας.

Το βράδυ της Δευτέρας ο αρχηγός του ΟΦΗ έστειλε το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο εν όψει του αγώνα με την Τριγλία: “Ούτε μια θέση άδεια”! Αυτή η τοποθέτηση του Περογαμβράκη, παρότι εκείνος θεωρείται “απρόσιτος” δημοσιογραφικά αποφεύγοντας να μιλάει δημόσια, δείχνει και το κλίμα που υπάρχει μεταξύ των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ για το παιχνίδι της Κυριακής.

Αυτό δείχνει ότι οι παίκτες θέλουν δίπλα τους τον κόσμο για να δείξει και το “Γεντί Κουλέ” πως είναι ένα γήπεδο που κοχλάζει και που καταπίνει τον αντίπαλο. Είναι πραγματικότητα ότι φέτος, με εξαίρεση κάποιες αναλαμπές, το γήπεδο δεν κοχλάζει. Λίγο η κακή πορεία του πρώτου γύρου, λίγο άλλα… θέματα, ο κόσμος δεν το έχει γεμίσει το γήπεδο. Για να αποκτήσει λοιπόν το δικαίωμα να το κάνει πράξη στο παιχνίδι με τον Φωστήρα, θα πρέπει να έχει προετοιμάσει το έδαφος από αυτήν την Κυριακή για να δείξει το ποια πραγματικά είναι η δύναμη που έχει…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook