Από τους ελάχιστους προπονητές που σεβάστηκαν τον ΟΦΗ…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η παρουσία του ΟΦΗ στα “χωράφια” της Γ’ Εθνικής μας έχει δώσει την δυνατότητα να συναντήσουμε κάθε καρυδιάς καρύδι και ανάλογα βέβαια να βγάλουμε συμπεράσματα.

Έχουμε συναντήσει γραφικούς προπονητές που όποτε συναντούν τον ΟΦΗ δεν διστάζουν να κάνουν οτιδήποτε για να κλέψουν λίγο από την δόξα του αντιπάλου τους. Έχουμε συναντήσει προπονητές, ομάδες και παίκτες που αποσκοπούσαν στο να κάνουν το κομμάτι τους και στην συνέχεια να… αλλάξουν πλευρό. Όμως, το χειρότερο είναι ότι έχουμε συναντήσει ανθρώπους του ποδοσφαίρου που να μην διστάζουν να πουν οτιδήποτε πριν το ματς και μετά να… μεταμορφώνονται σε “δαιμονισμένους”.

Ο προπονητής του Ατρομήτου Πειραιά, Βαγγέλης Λαϊβεράς δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία. Ότι είχε πει την προηγούμενη εβδομάδα στον Athletic Radio 104,2 το τήρησε, η ομάδα του έπαιξε ανοικτά και δεν έκανε καραγκιοζιλίκια ενώ και ο ίδιος παρά την πίκρα που είχε λόγω της ήττας της ομάδας του (και η οποία ήταν καταδικαστική), έδειξε στον ΟΦΗ τον σεβασμό που του αξίζει. Και το καλύτερο ήταν ότι το έκανε πίσω από τα μικρόφωνα, και όχι μπροστά, δείχνοντας ότι ο Λαϊβεράς δεν είχε την παραμικρή διάθεση αυτοπροβολής…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook