Πρόεδρε ήσουν φάουλ…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η επεισοδιακή συνέντευξη τύπου του αγώνα της Επισκοπής είχε και συνέχεια αφού ακολούθησε φραστική επίθεση του προέδρου της Επισκοπής προς το Νίκο Νιόπλια.

Λοιπόν θα ξεκινήσουμε από την αρχή: Η φιλοξενία της Επισκοπής απέναντι στον ΟΦΗ και τον κόσμο του ήταν άψογη. Κατά την διάρκεια του αγώνα δεν συνέβη το παραμικρό, ο κόσμος του ΟΦΗ δεν έδωσε δικαιώματα και όλοι έφυγαν για τα σπίτια τους σαν κύριοι.

Όλα αυτά όμως μέχρι την διεξαγωγή της συνέντευξης τύπου. Εκεί, όπου όπως διαβάσατε νωρίτερα, ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ των δύο προπονητών με αποτέλεσμα να χαθεί το μέτρο. Ο Νίκος Νιόπλιας ένιωσε – και όχι άδικα – ότι κάποιες κουβέντες του Κωτσοβού μείωσαν τους παίκτες του και στο τέλος ο ίδιος έχασε κάπως την ψυχραιμία του – παραδεχόμενος το λάθος του.

Όμως, αυτό δεν δικαιολογεί σε τίποτα την συμπεριφορά του Μιχάλη Νικολιδάκη, ο οποίος με αφορμή μια ατάκα του Νιόπλια, που ενόχλησε τους ανθρώπους της Επισκοπής, του επιτέθηκε φραστικά μετά το τέλος του αγώνα χρησιμοποιώντας ένα ακατάσχετο υβρεολόγιο τόσο προς εκείνον όσο και προς μέλος της αποστολής του ΟΦΗ. Η συμπεριφορά αυτή δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση για να μην πούμε ότι κατά την διάρκεια του αγώνα έφτασε ουκ ολίγες φορές πάνω από τον πάγκο του ΟΦΗ ανοίγοντας διάλογο με τον παρατηρητή και μέλη του τεχνικού τιμ της ομάδας.

Είπαμε, όποιος παίζει αντίπαλος του ΟΦΗ θέλει να δίνει το κάτι παραπάνω αλλά κάποιες συμπεριφορές έχουν και τα όρια τους. Και ο Μιχάλης Νικολιδάκης με όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα τα ξεπέρασε κατά πολύ…

Και βέβαια κανένας δεν μπορεί να μας διαψεύσει από την στιγμή που ήμασταν εκεί και τα ακούσαμε όλα με τα αυτιά μας…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook