Το ψέμα, η υπερβολή και οι συνεχιζόμενες προκλήσεις…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ τσίμπησαν στο “τυράκι” που τους πέταξαν εκείνοι του Ιαλυσού με αποτέλεσμα να χαθεί το μέτρο μετά το τέλος του αγώνα. Όμως, ακόμα και έτσι, ενώ την ίδια ώρα μιλούσαν με τους παράγοντες του ΟΦΗ, εκείνοι έβγαζαν selfie και προκαλούσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στον απόηχο του αγώνα με τον Ιαλυσό, το αποτέλεσμα ήταν να βγει… θιγμένος ο ΟΦΗ και ο σύλλογος να ζήσει όλη την υπερβολή στο μεγαλείο της. Όσα έγιναν μετά το τέλος του παιχνιδιού, έκαναν το γύρο του διαδικτύου και το τι διάβασε ο κόσμος δεν λέγεται. Βέβαια, αυτό είναι προϊόν της υπερβολής και της δημοσιογραφίας αλά… copy – paste. Στα επεισόδια “βρέθηκαν” να είναι μπλεγμένοι οπαδοί και φίλαθλοι που δήθεν πλακώθηκαν με τους ποδοσφαιριστές του Ιαλυσού ενώ στην Ρόδο, προφανώς αγνοούν τι σημαίνει δημοσιογραφία και εξακρίβωση του ρεπορτάζ, έκαναν λόγο για “ντου” στα αποδυτήρια του “Γεντί Κουλέ” από δήθεν εξαγριωμένους οπαδούς.

Την ίδια ώρα που στα αποδυτήρια, ενώ οι ποδοσφαιριστές του Ιαλυσού είχαν πιάσει κουβέντα με τους παράγοντες του ΟΦΗ (δήθεν) για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ανέβαζαν εμπρηστικές δηλώσεις στο Facebook.

Όπως αυτή του Σπάρταλη που αναφέρει το εξής: “Λοιπον κυριοι για να ξερετε και να μην βλεπετε μονο δικες μας φωτογραφιες… Τα λεω για ολο το νησι!! Δεν κολωσαμε ουτε μια στιγμη.. Ουτε στο ημιχρονο που μας την πεσανε ουτε στο τελος που μπηκανε μεσα.. Οσες φαγαμε τοσες δωσαμε γιατι ειμαστε αντρες με πολλα α……. Μεσα στην κρητη τους φαγανε τις φαπες τους!!!! Θα ανταδωσουμε καποια στιγμη που ξερεις… Μπραβο σε ολους!!!! Γιναμε ο εφιαλτης σας μες το γεντι κουλε!!!!”

Δηλαδή παραδέχονται την ύπαρξη των επεισοδίων ενώ παράλληλα καυχιόντουσαν για το γεγονός ότι αντάλλαξαν μπουνιές με τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ ενώ ο πρωταγωνιστής, Παντελής Αθανασίου, υποσχόταν ότι… θα τακτοποιήσει τον Φραγκουλάκη και όποιον άλλον βρεθεί, στο μέλλον, στον δρόμο του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook