Ο ΟΦΗ και τα “χαϊδεμένα παιδιά” του σωλήνα…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πέρυσι τέτοια εποχή η ΕΠΟ έσφιγγε την θηλιά γύρω από τον λαιμό του ΟΦΗ ενώ φέτος δίνει σε άλλες ομάδες το περιθώριο ακόμα και για επιστροφή των βαθμών μετά από τιμωρία!

Το παρακάτω δημοσίευμα του Sentragoal δείχνει και την ασυδοσία που επικρατεί στους κόλπους του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η ΕΠΟ αποφάσισε την αφαίρεση τριών βαθμών από τον Πανιώνιο όμως πλέον έχει αλλάξει ο κανονισμός με αποτέλεσμα να δίνεται το περιθώριο να επιστραφούν οι βαθμοί (!!) που έχουν ήδη αφαιρεθεί εφόσον δοθούν τα χρήματα.

Διαβάστε το δημοσίευμα και φρικάρετε άνετα…

Οπως σημειώνεται χαρακτηριστικά «αν η οφειλέτρια Π.Α.Ε. εξοφλήσει την οφειλή της, για την οποία της επιβλήθηκε η αφαίρεση βαθμών, εντός των πέντε (5) επόμενων εργάσιμων ημερών από την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα (χωρίς να συμπεριλαμβάνεται και αυτή), τότε οι βαθμοί της επιστρέφονται». Οπότε ο χρονικός ορίζοντας για την εξόφληση του Αραβίδη δεν περιορίζεται στο τριήμερο.

Βέβαια, όπως σημειώνεται στον κανονισμό «αν δεν εξοφλήσει την οφειλή της εντός του προβλεπόμενου διαστήματος, τότε και για τον επόμενο αγώνα της ισχύουν τα προαναφερόμενα, δηλαδή της αφαιρούνται οι τρεις βαθμοί και της δίδεται εκ νέου 5ήμερη προθεσμία για την πληρωμή της οφειλής. Στην περίπτωση που η οφειλέτρια ΠΑΕ καταβάλλει εμπροθέσμως την οφειλή της μετά τον δεύτερο ή τρίτο αγώνα της, επιστρέφονται μόνο οι βαθμοί του συγκεκριμένου αγώνα και όχι των υπολοίπων. Αν μία ΠΑΕ, εντός της ίδιας αγωνιστικής περιόδου, υποπέσει τρεις (3) φορές στην ανωτέρω παράβαση (δηλαδή της έχουν αφαιρεθεί οριστικά εννιά βαθμοί), τότε αποβάλλεται».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook