Η “κόλαση” του υποβιβασμού κρίνει το όριο ανόδου…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με τον Φωστήρα να δίνει πέντε εκτός έδρας μάχες και κόντρα σε ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους, στον ΟΦΗ αρκεί να κάνει το απόλυτο για να κόψει πρώτος το νήμα.

Την ερχόμενη αγωνιστική που ο ΟΦΗ θα φιλοξενηθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο από τον ΠΑΟ Κρουσώνα, ο Φωστήρας θα πάει στου Ζωγράφου για να παίξει κόντρα στον Ηλυσιακό. Ο τελευταίος βρίσκεται μόλις στο +4 από την ζώνη του υποβιβασμού ενώ την ίδια ώρα ο αμέσως επόμενος, Αστέρας Βάρης, θα αντιμετωπίζει τον ουραγό και ήδη υποβιβασμένο Άλιμο. Εφόσον εκεί δεν σημειωθεί καμία τεράστια έκπληξη, ο Αστέρας Βάρης θα περιμένει το αποτέλεσμα του Ηλυσιακού με τον Φωστήρα προκειμένου να έρθει ακόμα πιο κοντά στην παραμονή. Κατά συνέπεια, ο Ηλυσιακός δεν έχει κανένα περιθώριο για απώλειες βαθμών.

Όμως τα δύσκολα δεν σταματούν εκεί για τον Φωστήρα. Η Κηφισιά του Στέλιου Γιαννακόπουλου μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες έχει μπλέξει για τα καλά με αποτέλεσμα να κινδυνεύει άμεσα ενώ την Κυριακή πάει στα Καμίνια για να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο Πειραιά. Γίνεται κατανοητό λοιπόν ότι όσο μεγαλύτερο ενδιαφέρον υπάρχει για την παραμονή, τόσο δυσκολότερο θα γίνεται το έργο του Φωστήρα που έχει να πάει ακόμα στο Μοσχάτο, την Επισκοπή και τον Κρουσώνα.

vathmologia

Όσο πιο ψηλά ανέβει το όριο του υποβιβασμού, τόσο περισσότερο θα κρίνει και την άνοδο αφού είναι δεδομένο ότι ο Φωστήρας θα παίξει με ομάδες που παλεύουν για την επιβίωση τους…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook