Όταν “καις” τους ανθρώπους του ΟΦΗ…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στο μεγάλο χωριό των κανιβάλων που λέγονται, κοινωνικά μέσα δικτύωσης, ο καθένας μπορεί να λέει τα πάντα δίχως να το τεκμηριώνει και κυρίως δίχως να έχει γνώση των καταστάσεων.

Το μεγάλο ανάθεμα για την κακή πορεία του ΟΦΗ έπεσε πάνω στον Γιώργο Βλαστό. Σε έναν άνθρωπο που έχει γράψει την δική του σελίδα στην ιστορία του ΟΦΗ και ο οποίος έχει υπηρετήσει τον σύλλογο όχι μόνο από την θέση του ποδοσφαιριστή αλλά και από άλλα πόστα. Το ότι κάθισε στον πάγκο του ΟΦΗ σε δύο παιχνίδια επειδή η ομάδα δεν είχε προπονητή, αυτό έδωσε την ευκαιρία σε ορισμένους να συκοφαντήσουν έναν άνθρωπο που αποδεδειγμένα αγαπάει και υπηρετεί τον σύλλογο. Ωστόσο το χειρότερο που ακούστηκε ήταν ότι ο Βλαστός έχει βλέψεις για να παραμείνει μόνιμα στον πάγκο του ΟΦΗ και αυτός ήταν ο λόγος που ήρθαν οι αλλαγές στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Πριν από λίγη ώρα ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Νιόπλια και πλέον όλα τα σενάρια συνωμοσίας που αναφέρθηκαν ανήκουν στο παρελθόν δείχνοντας ότι δεν αποτελούσαν τίποτα άλλο από λάσπη στον ανεμιστήρα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook