Τον Πετρόπουλο “κοιτάζει” ο Πλατανιάς

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν ν’ αποκτήσουν τον Έλληνα επιθετικό για να λύσουν το πρόβλημα στη γραμμή κρούσης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ελληνικού έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν ν’ αποκτήσουν τον Έλληνα επιθετικό για να λύσουν το πρόβλημα στη γραμμή κρούσης.

Ο Πετρόπουλος αγωνίζεται στη Ιταλική Μπάρι στη Serie B όπου όμως ακόμα δεν έχει πάρει αρκετές ευκαιρίες. Ο 29χρονος στράικερ έχει μόλις πέντε συμμετοχές και 61 αγωνιστικά λεπτά, ενώ μάλιστα πριν λίγες ημέρες (και πάνω που άρχισε να παίρνει παιχνίδια) η Μπάρι άλλαξε προπονητή, γεγονός που σημαίνει πως ο Έλληνας στράικερ θα πρέπει να περάσει από το τεστ του νέου τεχνικού, Αντρέα Καμπλόνε.

Σύμφωνα μάλιστα με ένα σενάριο ο Πετρόπουλος που έχει συμβόλαιο με τους Ιταλούς μέχρι το τέλος της χρονιάς μπορεί να παραχωρηθεί και με την μορφή δανεισμού.

Είναι δεδομένο βέβαια ότι εφόσον ο “Πετρογόλ” αποφασίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα, θα υπάρξουν πολλοί μνηστήρες για να τον αποκτήσουν, αλλά ο Πλατανιάς σε αυτή την περίπτωση έχει πλεονέκτημα τις άριστες σχέσεις του Ελληνα επιθετικού με τον Παράσχο. Οι δύο άνδρες είχαν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν στον ΟΦΗ με επιτυχία και υπάρχει αλληλοεκτίμηση. Παράσχος και Πετρόπουλος είχαν βρεθεί το β’ μισό της σεζόν 2007-07 στον ΟΦΗ όπου ο έμπειρος σέντερ φορ είχε 12 συμμετοχές και 4 γκολ

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook