Μάλλον μας κάνουν πλάκα στην Λότζια…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ημέρες που είναι δεν θέλουμε να γίνουμε κακοί αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς με τις αφορμές που μας δίνονται. Διαβάστε το γιατί.

Διαβάζουμε στο cretalive την παρακάτω είδηση: “Είναι πολλές φορές που το Ηράκλειο έχει δεινοπαθήσει από τα λογής συνθήματα που ρυπαίνουν τους δημόσιους χώρους αλλά και από την ασέβεια που δείχνουμε απέναντι σε κτήρια και μνημεία.

Και το δυστύχημα είναι πως και οι φίλοι του ΟΦΗ αλλά και άλλων ομάδων έχουν πρωτοστατήσει στην αποτύπωση συνθημάτων, με ότι αυτό συνεπάγεται!

Έτσι η πρωτοβουλία του αντιδημάρχου Χάρη Μαμουλάκη να αναζητήσει βοήθεια από τους οργανωμένους του ΟΦΗ στον καθαρισμό τέτοιων χώρων μόνο ως θετική μπορεί να καταγραφεί και με ενδιάμεσο τον παλιό παίκτη της ομάδας Γιώργο Κουτσουπιά βρήκε ευήκοα ώτα!

Έγινε λοιπόν συνάντηση με τα μέλη της θύρας 4 του ΟΦΗ και αποφασίστηκε οι φίλαθλοι της ομάδας να καθαρίσουν δημόσιους χώρους του Ηρακλείου μετά τις γιορτές στα πλαίσια μιας πρωτότυπης εταιρικής οπαδικής ευθύνης που φέρνει τον κόσμο του ΟΦΗ πιο κοντά στην τοπική κοινωνία.

Με αγωνία περιμένουμε να δούμε και το αποτέλεσμα…”

Και αναρωτιόμαστε εμείς. Σαφώς και οι προθέσεις του Αντιδημάρχου είναι άριστες αλλά τον κόσμο του ΟΦΗ τι τον βρήκαν, και το διαφημίζουν μάλιστα; Και αφού θυμούνται τον ΟΦΗ για να διαφημιστεί η “πρωτότυπη εταιρική οπαδική ευθύνη” τότε γιατί ξέχασαν τον ΟΦΗ καθ όλη την διάρκεια του 2015;

Όπως επίσης αυτό που θέλουμε να πούμε είναι ότι ο ΟΦΗ είναι συνώνυμο της πόλης του Ηρακλείου και το 2015, που δεν το ξέρουν κιόλας, συμπλήρωσε 90 χρόνια ζωής. Δηλαδή, το μεγαλύτερο αθλητικό μέγεθος του νησιού δεν τιμήθηκε ούτε με μια… πλακετίτσα για την προσφορά του στην πόλη και την κοινωνία του Ηρακλείου. Και θυμήθηκαν τώρα τον κόσμο του ΟΦΗ για να κάνει τι; Να καθαρίζει τους δρόμους;

Μάλλον η πρωταπριλιά ήρθε νωρίτερα και δεν το πήραμε χαμπάρι…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook