Η “απομόνωση” του Ερασιτέχνη…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η απουσία σύσσωμου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ από την χθεσινή συνάντηση κορυφής που έγινε στο ΒΑΚ αναδεικνύει και την ηχηρή απουσία του από μια προσπάθεια που είναι σε εξέλιξη.

Ακόμα και αν στον Ερασιτέχνη διατηρούν τις αποστάσεις τους και τις διαφωνίες τους με την Διοικούσα Επιτροπή, τρανή απόδειξη αποτελεί η μη υπογραφή του ιδιωτικού συμφωνητικού, θα έπρεπε να έχει δώσει το παρόν έστω ένα μέλος του Δ.Σ. στην χθεσινή συνάντηση. Το ότι δεν παρευρέθη κανένα μέλος του συμβουλίου, παρότι είχαν ενημερωθεί αρκετό καιρό πριν, δείχνει ότι πλέον ο Ερασιτέχνης ζει απομονωμένος από την υπόλοιπη οικογένεια του ΟΦΗ.

Ειδικά όταν όλοι μπορούν να καθίσουν σε ένα τραπέζι και να λύσουν την όποια παρεξήγηση έχει δημιουργηθεί, που είναι ανθρώπινο να συμβεί, και δεν δίνουν καν το παρόν – τότε από το μυαλό του καθενός περνούν διάφορα.

Όλα τα τελευταία επεισόδια, η μη υπογραφή του ιδιωτικού συμφωνητικού, το σήριαλ με την μπουτίκ, δείχνουν ότι ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ είναι απομονωμένος και ζει μια κατάσταση που μόνο καλό δεν κάνει στον ΟΦΗ…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook