Που πήγε ο κόσμος ρε παιδιά;

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Απογοήτευση και στενοχώρια προκάλεσε στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο, η εικόνα των άδειων εξεδρών του “Γεντί Κουλέ” στο χθεσινό παιχνίδι του ΟΦΗ.

Σίγουρα, υπάρχουν δικαιολογίες που έχουν βάση όπως το γεγονός ότι το παιχνίδι γινόταν εργάσιμη ημέρα αλλά και ότι ήταν άβολη η ώρα έναρξης του. Όμως, όπως και να έχει, δεν δικαιολογείται σε τίποτα η πάμφτωχη εικόνα στις εξέδρες του γηπέδου όπου δεν ξεπέρασαν τους 200 θεατές. Και μάλλον εκείνοι που πήγαν χθες στο γήπεδο πρέπει να λάβουν τα σχετικά συγχαρητήρια για τις αντοχές τους να πάνε στο γήπεδο μετά από τόση απογοήτευση που επικρατεί. Ωστόσο η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα κατόρθωμα, αυτό το “ξενέρωμα” που επικρατεί στις τάξεις του κόσμου. Και τι εννοούμε; Ότι ο ΟΦΗ ξεκίνησε φέτος με μεγάλες φιλοδοξίες, η διοίκηση του αποτελείται από υγιή στοιχεία και όμως τρεις μήνες μετά δεν υπάρχει ψυχή στο “Γεντί Κουλέ”!

Το που πήγε ο κόσμος που μέχρι πριν από 2 χρόνια είχε αναγάγει το “Γεντί  Κουλέ” – στο πρώτο σε πληρότητα γήπεδο σε όλη την Ελλάδα είναι κάτι που προβληματίζει και στον ΟΦΗ πρέπει να βρουν τρόπους για να πείσουν όλον αυτόν τον κόσμο ώστε να επιστρέψει στις εξέδρες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook