“Χωράφι” ο αγωνιστικός χώρος του “Γεντί Κουλέ”…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε πολύ κακή κατάσταση βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του “Γεντί Κουλέ” ενώ θα φιλοξενήσει (μαζί με αυτό του Εργοτέλη με τον Παναιτωλικό) 4 παιχνίδια σε διάστημα 10 ημερών με αποτέλεσμα να κινδυνεύει με ακόμα μεγαλύτερη επιβάρυνση.

Όποιος παρακολούθησε το παιχνίδι του Εργοτέλη με τον Παναιτωλικό που πραγματοποιήθηκε στο “Γεντί Κουλέ” θα διαπίστωσε την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος της έδρας του ΟΦΗ. Το χορτάρι σε αρκετά σημεία φαινόταν “καμμένο” και γενικά έδειχνε μια πολύ κακή εικόνα. Ωστόσο το χειρότερο δεν είναι αυτό το γεγονός αλλά ότι σε διάστημα 10 ημερών πραγματοποιούνται τέσσερα παιχνίδια με αποτέλεσμα να υπάρχει ο κίνδυνος για ακόμα μεγαλύτερη επιβάρυνση.

Ήδη το μεσημέρι της Τετάρτης έγινε το παιχνίδι Εργοτέλης – Παναιτωλικός ενώ την ερχόμενη Κυριακή θα διεξαχθεί αυτό της γυναικείας ομάδας με τον συμπολίτη. Στην συνέχεια, την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι ΟΦΗ – ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ηρακλείου και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί αυτό κόντρα στον Ιωνικό. Και όλα αυτά, υπό τον φόβο να υπάρξουν βροχοπτώσεις που θα κάνουν ακόμα χειρότερα τα πράγματα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook