Τώρα Γιάννη ποια είναι η “ζούγκλα”;

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο μηχανισμός προπαγάνδας του Παναθηναϊκού και του Αλαφούζου λειτούργησε το βράδυ του Σαββάτου για τα έκτροπα της Λεωφόρου αλλά ας μας πει τώρα ο τελευταίος για το ποιο γήπεδο είναι “ζούγκλα”.

Το ντέρμπι της Λεωφόρου δεν ξεκίνησε ποτέ και βέβαια όλη η Ελλάδα θαύμασε τα “ομορφόπαιδα” της Θύρας 13 να είναι έτοιμοι να σκοτώσουν κόσμο. Και δεν είναι υπερβολή αυτή η φράση. Γιατί από θαύμα δεν χτύπησε ο Φινμπόγκασον και πολύ περισσότερο από τύχη δεν χτύπησε κανένας μετά το αυθόρμητο ντου μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Βέβαια, ο Αλαφούζος ήταν άφαντος, όπως καταγράφουν αρκετές αθλητικές ιστοσελίδες, ούτε στην συνέχεια τόλμησε να πάρει θέση για όσα συνέβησαν εκεί.

Το βράδυ του Σαββατου ήρθαν στο μυαλό μας όλα όσα έκανε τον περασμένο Μάρτη όπου πριν από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο “Γεντί Κουλέ” είχε δημιουργήσει ένα πολύ βαρύ κλίμα προκαλώντας απροκάλυπτα τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο. Παρότι ο ίδιος ο Αλαφούζος δημιούργησε ένα απίστευτο κλίμα, ο κόσμος του ΟΦΗ δεν απάντησε ποτέ στις προκλήσεις και το παιχνίδι κύλησε ομαλά. Τότε τα “παπαγαλάκια” του Παναθηναϊκού έκαναν λόγο για “ζούγκλα” και άλλες αφρικανικές καταστάσεις όπου μέσα στις οποίες έχουν μάθει να ζουν όπως παρακολουθήσαμε το Σάββατο. Ένας άκρως επικίνδυνος παράγοντας που δημιουργεί τεταμένες καταστάσεις και που ο κόσμος του ΟΦΗ του έδωσε μια πραγματική απάντηση την περασμένη άνοιξη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook