Γράμμα προς την Δίκη…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με τρόπο που μπορεί να χαρακτηριστεί και προκλητικός βλέπουμε να περνάει στο “ντούκου” από τα αθηναϊκά ΜΜΕ η καταστρατήγηση του νόμου με την αφαίρεση των έξι βαθμών.

Από την μια μπορεί να χαρακτηριστεί και πρόκληση το γεγονός ότι κανένα αθηναϊκό ΜΜΕ δεν έχει ασχοληθεί με την υπόθεση της αφαίρεσης των έξι βαθμών από τον ΟΦΗ. Και αν είναι ότι δεν ασχολούνται με τον ΟΦΗ, τότε για ποιον λόγο στην Αθήνα δεν ασχολούνται με μια ξεκάθαρη και παράνομη απόφαση που έχει παρθεί μέχρι τώρα από την ΕΠΟ. Βεβαίως, για διάφορα “συστημικά” ΜΜΕ ο ΟΦΗ δεν πουλάει τόσο, όσο ο Αλαφούζος, ο Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης προκειμένου να κερδίζουν “κλικς” και επισκεψιμότητα.

Εμείς πάντως γράφουμε μια επιστολή προς την τηλεοπτική “Δίκη”, ξέρετε την εκπομπή του ΣΚΑΙ που ασχολείται με το παρασκήνιο στο ελληνικο ποδόσφαιρο και η οποία στο παρελθόν είχε προχωρήσει μέχρι και σε αλλοίωση της εικόνας για να καταδικάσει τον ΟΦΗ. Απευθυνόμαστε λοιπόν σε αυτήν την εκπομπή που ασχολείται με τα “κακώς κείμενα” της ΕΠΟ μπας και δώσει λίγη σημασία.

Φυσικά και κάνουμε χιούμορ γιατί η “Δίκη” και η κάθε “Δίκη” δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τον σύλλογο που έβγαλε στην “φόρα” την παρατυπία του Παναθηναϊκού με τα εισιτήρια στα εντός έδρας παιχνίδια. Όπως επίσης δεν πρόκειται να ασχοληθούν ποτέ γιατί τα συμφέροντα τους είναι τέτοια που δεν αφήνουν να πάρουν άδεια για να ασχοληθούν με ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως είναι αυτό του -6. Απλά και όμορφα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook